Gamesnet
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Gamesnet

Forum O Grach

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Soldier of Fortune

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
king wojas
Admin
Admin

Liczba postów : 28

Soldier of Fortune Empty
PisanieTemat: Soldier of Fortune   Soldier of Fortune EmptyCzw Lis 11, 2010 5:52 pm

Soldier of Fortune – komputerowa gra FPS stworzona przez Raven Software oraz wydana przez Activision 29 marca 2000 roku dla PC. W Polsce dystrybucją zajmuje się Licomp Empik Multimedia. Gra używa zmodyfikowanego silnika Quake'a II. Gra została także wydana na PlayStation 2 oraz Dreamcasta, a Loki Software wydało grę na Linuksa. Bazując na sukcesie gry, w 2002 roku Raven oraz Activision wydały sequel gry - Soldier of Fortune II: Double Helix. Początkowo wydana na komputery, została skonwertowana na Xbox-a.

Jak dla mnie stara gra ale bardzo fajna fabuła może grafika nie jest taka fajna ale na tamte czasy 6na 6:D
Powrót do góry Go down
Kodisz
Admin
Admin

Liczba postów : 14

Soldier of Fortune Empty
PisanieTemat: Re: Soldier of Fortune   Soldier of Fortune EmptyCzw Lis 11, 2010 6:57 pm

ja gralem w soldier of fortune 2
kampania mi sie nie podobala ale przez 3 lata na necie Very Happy gralem trzeba bedzie jej poszukac i znowu pograc Laughing
Powrót do góry Go down
https://gamesnet.forumpl.net

Soldier of Fortune
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Gamesnet :: PC :: Gry :: Strzelanki-
Skocz do: